- Autor: Baall
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zavináče ze sleďů | 250 |
Smetana zakysaná 15% | 200 |
Kukuřice sterilovaná průměr | 100 |
Hrášek sterilovaný průměr | 100 |
Rajčata konzervovaná | 250 |
Dochucovadla:
sůl špetka, mletý černý pepř špetka
Energetická hodnota celkem: 3585 kJ
Bílkoviny (g): 40,
Tuky (g): 50,
Sacharidy (g): 63,
SAFA (g): 27,
Cukry (g): 39,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 598 kJ
Bílkoviny (g): 6.7, Tuky (g): 8.3, Sacharidy (g): 10.5, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 1.2
Postup přípravy
Ze zavináčů odstraníme kůži, pokrájíme je i se zelím na kousíčky, přidáme okapaný hrášek a kukuřici. Přidáme rajčata(200 g) z plechovky i s nálevem a smetanu. Salát podáváme vychlazený s pečivem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.