- Autor: petas0
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rýže dlouhozrnná (uvařená) | 800 |
Mrkev | 250 |
Hrášek sterilovaný průměr | 270 |
Kuřecí stehno bez kůže | 140 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 5549 kJ
Bílkoviny (g): 68,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 233,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 39,
Vláknina (g): 40,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1110 kJ
Bílkoviny (g): 13.6, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 46.6, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 7.8, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Rýži uvaříme s mrkví. Mrkev nakrájíme na kostičky. Přidáme sterilovaný hrášek a na kostičky nakrájené kuřecí maso. vše zamícháme, dle potřeby dosolíme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.