- Autor: MichaelaFormankova
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 14.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Čočka červená (v suchém stavu) | 250 |
mleté krůtí maso | 500 |
Cibule | 120 |
Česnek | 10 |
Mrkev | 170 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, mamjoránka
Energetická hodnota celkem: 9195 kJ
Bílkoviny (g): 113,
Tuky (g): 118,
Sacharidy (g): 163,
SAFA (g): 53,
Cukry (g): 44,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 657 kJ
Bílkoviny (g): 8.1, Tuky (g): 8.4, Sacharidy (g): 11.6, SAFA (g): 3.8, Cukry (g): 3.1, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Červenou čočku povaříme. Po uvaření smícháme s mletým masem, nastrouhanou mrkví, cibulí a česnekem. Přidáme sůl, pepř, majoránku. Necháme uležet. Ze směsi vytvoříme cca 14 placek. Pečeme na pečícím papíře v troubě asi 45 minut.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.