TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Zeleninová polévka s mraženou zeleninou, bramborem, mlékem a vajíčkem

Zpět
  • Autor: Baall
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, pepř, česnek sušený, kmín drcený, muškátový květ

Energetická hodnota celkem: 2781 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 43, Sacharidy (g): 46, SAFA (g): 20, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 464 kJ

Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 7.2, Sacharidy (g): 7.7, SAFA (g): 3.3, Cukry (g): 2.3, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Polévka ze zbytků: 1 l.vývaru z květáku(kmín, pepř celý, sůl, sušený česnek), zbytek cca)150 g. uvařených brambor. Na 2 PL oleje osmažím kousek nakrájeného pórku, 1 stonek řapíkatého celeru, přidám 50 g. mražené polévkové směsi, chvíli restuji. Zaliji vývarem a nechám přejít varem. Přidám brambory, nastrouhaný košťál z květáku a nějaké růžičky. Povařím 10 min. mírným varem. Ochutnám a přidám koření dle chuti. (polévkové, kmín, pepř, sůl, muškátový květ) V 1 dcl. mléka rozkvedlám 2 vejce a vliji do již vypnuté polévky.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři