- Autor: Baall
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Krůta bez kůže průměr | 600 |
Paprika bílá | 100 |
Rajčata | 200 |
Klobása papriková | 100 |
Cibule | 80 |
Šťavnaté kuře s paprikou Maggi Nápady | 34 |
Energetická hodnota celkem: 4710 kJ
Bílkoviny (g): 152,
Tuky (g): 37,
Sacharidy (g): 36,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1178 kJ
Bílkoviny (g): 38, Tuky (g): 9.3, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 4.8, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Nejvíc zabere vykostit stehna, použil sem 2 bez kůže! Omyjeme, osušíme, nakrájíme na velké kousky. Očištěné papriky, rajčata a cibuli na čtvrtky, či jak podle zvyku, paprikovou klobásu na kolečka. Všechny suroviny dáme do sáčku na pečení, posypeme směsí pro přípravu šťavnatého kuřete a sáček zavřeme. Protřeseme, aby se vše obalilo směsí. Sáček propíchneme na několika místech a vložíme do vyhřáté trouby a pečeme 60 min na 200 °C (horkovzdušná 180°C). Podáváme s opečeným bramborem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.