- Autor: Morndw
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jehněčí libové | 500 |
Olej olivový | 10 |
Cuketa | 230 |
Paprika žlutá | 120 |
Cibule | 150 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř, paprika, kmín, šalvěj, jalovec, česnek
Energetická hodnota celkem: 4084 kJ
Bílkoviny (g): 100,
Tuky (g): 50,
Sacharidy (g): 29,
SAFA (g): 23,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 817 kJ
Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 5.8, SAFA (g): 4.6, Cukry (g): 3.4, Vláknina (g): 1.4, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Maso promačkat s kořením, nechat den odležet v chladu. Druhý den napíchat na jehly na stŕídačku se zeleninou a upéct nebo ugrilovat
Komentáře je možné psát až po přihlášení.