- Autor: lenkasparova
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Bulgur (v suchém stavu) | 100 |
Kuřecí prsa bez kůže | 400 |
Cibulka jarní | 100 |
Rajčata | 110 |
Paprika bílá | 100 |
Dochucovadla:
zeleninový bujon na bulgur, sůl, pepř, grilovací koření, bazalka, petržel, máta
Energetická hodnota celkem: 3513 kJ
Bílkoviny (g): 108,
Tuky (g): 5,
Sacharidy (g): 88,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 878 kJ
Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 1.3, Sacharidy (g): 22, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 5.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.