- Autor: lenkasparova
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Ovesné vločky jemné | 50 |
Vejce celá průměr | 55 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 120 |
Mouka pšeničná hladká | 50 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 20 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Energetická hodnota celkem: 3103 kJ
Bílkoviny (g): 23,
Tuky (g): 31,
Sacharidy (g): 91,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 34,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1552 kJ
Bílkoviny (g): 11.5, Tuky (g): 15.5, Sacharidy (g): 45.5, SAFA (g): 3, Cukry (g): 17, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.