- Autor: hanahcotton
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Lilek | 1 |
Krůtí prsa bez kůže | 1 |
Žampiony | 2 |
Olej olivový | 2 |
Pór | 1 |
Dochucovadla:
sůl sladká paprika
Energetická hodnota celkem: 83 kJ
Bílkoviny (g): 0,
Tuky (g): 2,
Sacharidy (g): 0,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 0,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 42 kJ
Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Lilek překrojíme napůl a vydlabeme dužinu. Krůtí nugety nakrájíme na kousky, přidáme nakrájené žampióny, sůl, červenou papriku a pórek a vše osmažíme na lžíci olivového oleje. Ke konci přidáme pokrájenou dužinu lilku. Vzniklou masovou směsí naplníme poloviny lilku a vše dáme na 10 minut zapéct do rozpálené trouby.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.