- Autor: lenulka7
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Treska | 200 |
Česnek | 3 |
Citronová šťáva | 18 |
Olej olivový | 3 |
Dochucovadla:
sůl, bílý pepř, provensálské bylinky
Energetická hodnota celkem: 822 kJ
Bílkoviny (g): 36,
Tuky (g): 5,
Sacharidy (g): 2,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 1,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Tresku omyjte a osušte, okořeňte provensálským kořením (rozmarýn, levandule, tymián, estragon, saturejka, oregano, kerblík, majoránka) a bílým pepřem. Osolte a pomažte rozmačkaným česnekem (1stroužek) z obou stran a nakonec pokapejte citronovou šťávou (1/4 citrónu). Dejte ALESPOŇ NA 1 HODINU do chladu. Poté opečte na olivovém oleji z obou stran do zlatova. Podávejte s vařeným bramborem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.