- Autor: theand
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00

Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh polotučný průměr | 250 |
Vejce celá průměr | 55 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 80 |
Rybíz červený | 100 |
Celozrnná ovesná mouka | 15 |
Pohanková krupice | 30 |
Energetická hodnota celkem: 3329 kJ
Bílkoviny (g): 41,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 128,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 103,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1665 kJ
Bílkoviny (g): 20.5, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 64, SAFA (g): 4, Cukry (g): 51.5, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Tvaroh rozmíchejte s vejcem a cukrem (stévií), poté přidejte dětskou krupičku a ovesnou mouku. Podle hustoty těsta přidejte jogurt nebo mléko a znovu promíchejte. Těsto přelijte do vymazané formy a ovoce nasypte navrch.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.