- Autor: theand
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 70 |
Vejce celá průměr | 50 |
Tvaroh polotučný průměr | 250 |
Pohanková krupice | 30 |
Celozrnná ovesná mouka | 15 |
Rybíz červený | 50 |
Rybíz bílý | 50 |
Energetická hodnota celkem: 3345 kJ
Bílkoviny (g): 40,
Tuky (g): 15,
Sacharidy (g): 118,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 92,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1673 kJ
Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 59, SAFA (g): 4, Cukry (g): 46, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Tvaroh rozmíchejte s vejcem a cukrem (stévií), poté přidejte dětskou krupičku a ovesnou mouku. Podle hustoty těsta přidejte jogurt nebo mléko a znovu promíchejte. Těsto přelijte do vymazané formy a ovoce nasypte navrch. Pečte 30 - 45 minut v troubě na magických 180 stupňů.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.