- Autor: Havrlantova
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 100 |
Oleje (všechny druhy) | 7 |
Česnek | 6 |
Cibule | 15 |
Kečup | 30 |
Rajčata | 100 |
Mouka pšeničná hladká | 5 |
Rýže dlouhozrnná syrová | 40 |
Dochucovadla:
Provencálské bylinky,sůl, pepř, kmín, nové koření, bobkový list, mletý pepř
Energetická hodnota celkem: 1971 kJ
Bílkoviny (g): 25,
Tuky (g): 19,
Sacharidy (g): 50,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.