- Autor: petas0
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Cibule | 15 |
Párky libové | 35 |
Brambory (syrové) | 50 |
Mouka pšeničná hladká | 10 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 230 |
Energetická hodnota celkem: 944 kJ
Bílkoviny (g): 7,
Tuky (g): 14,
Sacharidy (g): 18,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 2,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Oloupanou a nakrájenou cibuly osmahneme na trošce oleje, přidáne nakrájenou uzeninu a osmahneme. Přidáme koření, zalejeme vodou, přidáme oloupané a nakrájené brambory a vaříme až jsou brambory téměř měkké, zahustíme moukou (popř. jíškou), vařáme za občasného míchání ještě cca 10 minut.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.