- Autor: Baall
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí roštěná | 600 |
Hovězí kližka | 600 |
Hovězí kližka | 600 |
Cibule | 150 |
Kápie | 100 |
Žloutek | 20 |
francouzská hořčice | 2 |
Sójová omáčka | 20 |
Česnek | 15 |
Olej olivový | 30 |
Sardelová pasta | 5 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, 4cl.koňaku
Energetická hodnota celkem: 12869 kJ
Bílkoviny (g): 367,
Tuky (g): 157,
Sacharidy (g): 33,
SAFA (g): 71,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 3217 kJ
Bílkoviny (g): 91.8, Tuky (g): 39.3, Sacharidy (g): 8.3, SAFA (g): 17.8, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Nakrájené maso naložíme do marinády (1 ks žloutek, sůl, pepř, 2cl koňaku, 1 lžička francouzská hořčice, 2 lžičky sojové omáčky, 2 stroužky česneku) a necháme v chladnu odležet. Odležené maso prudce orestujeme na rozehřátém olivovém oleji 2 PL, přelijeme koňakem 2 cl. Přidáme sardelovou pastu 5 g, sojovou omáčku 15 ml, cibuli, kapii a vše krátce prohřejeme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.