TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

svíčková

Zpět
  • Autor: petas0
  • Doba přípravy (min.): 150
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, celý pepř, nové koření, bobkový list, ocet

Energetická hodnota celkem: 1138 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 4, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Maso omyjeme a prošpikujeme, dáme do papiňáku spolu se zeleninou a kořením. Zalejeme vodou a dáme vařit na cca 80 minut. Po uvaření necháme schladnout a vyndáme maso a koření, zbytek rozmixujeme. Nalijeme do hrnce, přidáme mléko a přivedeme k varu, přidáme jíšku (pokud dáte víc zeleniny tak není potřeba) a vaříme cca 5 minut. Vypneme a dochutíme solí, octem, popř.cukrem (podle chuti).

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři