- Autor: bianka
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Ocet | 5 |
Hořčice plnotučná | 8 |
Cibule | 25 |
Oleje (všechny druhy) | 6 |
Hovězí maso zadní průměr | 100 |
Dochucovadla:
bobkový list, nové koření, pepř, sůl, hřebíček
Energetická hodnota celkem: 1082 kJ
Bílkoviny (g): 20,
Tuky (g): 18,
Sacharidy (g): 4,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Hovězí nakrájíme, naklepeme, osolíme, opepříme, osmahneme na olivovém oleji. Maso vyndáme a na olej přidáme cibuli, bobkový list, nové koření a hřebíček. Když je cibule dozlatova, přidáme maso , hořčici , ocet a dusíme doměkka. Během dušení podléváme vodou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.