- Autor: petas0
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 185 |
Česnek | 20 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 35 |
Kuřecí prsa bez kůže | 440 |
Žampiony | 260 |
Masox (hotový výrobek) | 7 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 10 |
Dochucovadla:
sůl, pepř mletý, kari
Energetická hodnota celkem: 3823 kJ
Bílkoviny (g): 109,
Tuky (g): 39,
Sacharidy (g): 30,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 765 kJ
Bílkoviny (g): 21.8, Tuky (g): 7.8, Sacharidy (g): 6, SAFA (g): 1.2, Cukry (g): 3.2, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Cibuly a česnek oloupeme a nakrájíme na drobno, dáme do hlubší pánve restovat na troše oleje. Když je cibulka zlatavá přidáme na nudličky nakrájené kuřecí maso a necháme zatáhnout, okořeníme, přidáme na plátky nakrájené žampióny, dle potřeby trochu podlejeme a dusíme do měkka.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.