- Autor: lenkasparova
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 7.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí roštěná | 700 |
Niva 50% | 50 |
Rajčata sušená v oleji | 50 |
Cibulka jarní | 50 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 30 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 6543 kJ
Bílkoviny (g): 139,
Tuky (g): 109,
Sacharidy (g): 9,
SAFA (g): 39,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 935 kJ
Bílkoviny (g): 19.9, Tuky (g): 15.6, Sacharidy (g): 1.3, SAFA (g): 5.6, Cukry (g): 0.7, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Maso nakrájíme na plátky, kloubky ruky lehce naklepeme, osolíme, opepříme, dáme kousek nivy, rajčete a cibulky, uděláme rolku (pomocí párátka či špagety), ze všech stran zprudka opečeme na pánvi, aby se maso zatáhlo, a poté přendáme do pekáče a hodíme do trouby na cca 45 min, dokud nebude měkké...
Komentáře je možné psát až po přihlášení.