- Autor: Baall
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazole červené v chilli omáčce (Bonduelle) | 800 |
Slanina anglická | 100 |
Cibule | 80 |
Česnek | 40 |
Klobása papriková | 100 |
Dochucovadla:
kečup, koření, sůl
Energetická hodnota celkem: 5936 kJ
Bílkoviny (g): 72,
Tuky (g): 76,
Sacharidy (g): 115,
SAFA (g): 26,
Cukry (g): 39,
Vláknina (g): 52,
Sůl (g): 10
Energetická hodnota na 1 porci: 1484 kJ
Bílkoviny (g): 18, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 28.8, SAFA (g): 6.5, Cukry (g): 9.8, Vláknina (g): 13, Sůl (g): 2.5
Postup přípravy
Slaninu nakrájíme na kostičky, 1 oloupanou cibuli nadrobno nasekáme.Na slanině zpěníme cibuli. Přidáme fazole i se šťávou. Kovbojské fazole ochutíme roztlačeným česnekem 5 ks, osolíme a prohřejeme. Podle chuti můžeme ještě dokořenit pepřem, chilli, nebo přidat trochu kečupu. Klobásy (paprikové) osmažíme, ogrilujeme.....
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.