- Autor: ANCINKA
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 32.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 40 |
Kokos | 50 |
Vejce celá průměr | 120 |
Šmakoun Dessert s meruňkami | 400 |
Hollandia Selský jogurt bílý | 400 |
Vločky ovesné | 250 |
Hrušky | 500 |
Dochucovadla:
badyán, celá skořice
Energetická hodnota celkem: 9943 kJ
Bílkoviny (g): 123,
Tuky (g): 62,
Sacharidy (g): 320,
SAFA (g): 33,
Cukry (g): 130,
Vláknina (g): 38,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 311 kJ
Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 1.9, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 1, Cukry (g): 4.1, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Ovesné vločky, kokos a 3 PL třtinového cukru rozmixujeme. Směs vysypeme na plech vyložený pečícím papírem a pokropíme vodou, nebo mlékem. Hodně zralé hrušky oloupeme, pokrájíme a svaříme s trochou vody, badyánem a kouskem celé skořice dohusta. Meruňkového šmakouna nastrouháme nahrubo, smícháme s vejci , 1 PL cukru ( není nutná) a jogurtem a rozmixujme tyčovým mixerem , Rozmixovanou šmakouní směs nalijeme na vločky a poklademe hruškovou směsí. Pečeme ve vyhřáté troubě na 180 st. C cca 35-40 min.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.