- Autor: Baall
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 750 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 15 |
Cibule | 60 |
Okurka nakládačka | 100 |
Kápie | 100 |
Feferony třešňové sterilované | 20 |
Kečup | 100 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, worcester,
Energetická hodnota celkem: 5434 kJ
Bílkoviny (g): 154,
Tuky (g): 53,
Sacharidy (g): 39,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 26,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1087 kJ
Bílkoviny (g): 30.8, Tuky (g): 10.6, Sacharidy (g): 7.8, SAFA (g): 3.8, Cukry (g): 5.2, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Oprané a důkladně okapané maso nakrájíme na nudličky, osolíme, dochutíme pepřem Na oleji maso orestujeme téměř do měkka Přidáme oloupanou, na plátky nakrájenou středně velkou cibuli, necháme ji zesklovatět Nakonec vložíme nakrájené okurky a kapie, na jemno pokrájené 2 ks feferonek zbavené jadřinců, kečup a několik kapek worcesterské omáčky Pokrm necháme krátce podusit. Podáváme s rýží, hranolky, nebo bramborem, různě upravené.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.