- Autor: sveckaj
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Těsto listové | 250 |
Jablka | 500 |
Tvaroh polotučný průměr | 250 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 100 |
Strouhanka | 50 |
Žloutek | 20 |
Dochucovadla:
skořice
Energetická hodnota celkem: 8805 kJ
Bílkoviny (g): 50,
Tuky (g): 75,
Sacharidy (g): 304,
SAFA (g): 41,
Cukry (g): 192,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 881 kJ
Bílkoviny (g): 5, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 30.4, SAFA (g): 4.1, Cukry (g): 19.2, Vláknina (g): 1.6, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
množství na 1 šišku štúdlu.Vyválíme těsto,,posypeme strouhankou,nastrouháme jablka a tvaroh smíchaný se žloutkem a cukrem.Zabalíme šišku a dáme na pečícím papíru péct do trouby do lehkého zhnědnutí
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.