- Autor: muriela
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mléko čerstvé plnotučné (3,5 % tuku) | 150 |
Jahody | 100 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 10 |
Vločky ovesné | 10 |
Energetická hodnota celkem: 894 kJ
Bílkoviny (g): 7,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 32,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Vločky zalijeme mlékem a necháme alespoň hodinu nabobtnat. Pak přidáme jahody a cukr nebo javor. sirup a vše umixujeme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.