- Autor: kuhnj
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kečup | 30 |
Cibule | 100 |
Paprika bílá | 200 |
Houby čerstvé průměr | 400 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, chilli paprička,česnek
Energetická hodnota celkem: 889 kJ
Bílkoviny (g): 15,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 37,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 28,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 296 kJ
Bílkoviny (g): 5, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 12.3, SAFA (g): 0, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 9.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Nakrájíme cibuli a 2 stroužky česneku, necháme zpěnit na oleji, přidáme papriky a houby-já nejraději používám ryzce. Osolíme, opepříme a přidáme jednu nakrájenou chilli papričku. Dusíme, zredukujeme a před dokončením dochutíme kečupem- já používám domácí z našich rajčat, který je trochu sladší a pěkně voní skořicí a hřebíčkem. Servírujeme na topinkách nebo toustech, zdobíme cibulí, zeleninou, můžeme posypat i sýrem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.