- Autor: indigy
- Uživatelský recept
- Porce: 106.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 55 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 100 |
Podmáslí kysané 0,5 % tuku | 500 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 300 |
Mouka špaldová celozrnná | 350 |
Salko zahuštěné mléko karamelizované | 250 |
Máslo čerstvé | 250 |
Energetická hodnota celkem: 26691 kJ
Bílkoviny (g): 89,
Tuky (g): 343,
Sacharidy (g): 715,
SAFA (g): 169,
Cukry (g): 457,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 252 kJ
Bílkoviny (g): 0.8, Tuky (g): 3.2, Sacharidy (g): 6.7, SAFA (g): 1.6, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.