- Autor: sona1959
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celé (vařené natvrdo) | 55 |
Tatarská omáčka (Hellmann´s) | 3 |
Ředkvičky | 5 |
Želetava Smetanito | 50 |
Lučina Žervé krémové | 80 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, nať
Energetická hodnota celkem: 1601 kJ
Bílkoviny (g): 18,
Tuky (g): 32,
Sacharidy (g): 7,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 534 kJ
Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 10.7, Sacharidy (g): 2.3, SAFA (g): 6.3, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Sýry osolit, opepřit, rozmíchat, přidat strouhané vejce, jemně nakrájené 2 ředkvičky a nať z cibulky, 1/2 lžičky tatarky. Mazat na tmavý chléb a zdobit zeleninou. Pozn.:mně stačily 2 krajíčky chleba
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.