- Autor: STOB
- STOB recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Petržel - nať | 20 |
Rajčata | 100 |
Cuketa | 100 |
Cibule | 30 |
Hovězí roštěná průměr | 90 |
Oleje (všechny druhy) | 7 |
Brambory rané | 150 |
Papričky chilli | 6 |
Energetická hodnota celkem: 1500 kJ
Bílkoviny (g): 19,
Tuky (g): 15,
Sacharidy (g): 36,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Maso omyjeme, opepříme, vetřeme koření na steaky a grilujeme na roštu z obou stran. Brambory důkladně omyjeme, případně očistíme kartáčkem, dáme vařit ve slupce. Zeleninu nakrájíme na kousky, cibuli na nudličky. Vařené brambory necháme vychladnout a nakrájíme na čtvrtky. Na rozehřátém oleji opečeme kousky brambor, doplníme zeleninou, osolíme, opepříme a okořeníme nasekanou chilli papričkou. Dokončíme zamícháním jemně sekané zelené petrželky.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.