TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Dýňová polévka

Zpět
  • Autor: kuhnj
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl.bobkový list, nové koření

Energetická hodnota celkem: 1904 kJ

Bílkoviny (g): 9, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 64, SAFA (g): 11, Cukry (g): 23, Vláknina (g): 15, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 317 kJ

Bílkoviny (g): 1.5, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 10.7, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme, dýni Hokaido omyjeme, neloupeme, bramboru oškrábeme a vše nakrájíme na menší kousky. Cibuli necháme zpěnit na oleji a másle, přidáme dýni a zeleninu a též necháme osmahnout. Zalijeme vodou, přidáme sůl, koření a vaříme do změknutí. Potom vyndáme koření a vše rozmixujeme tyčovým mixerem. Dle chuti můžeme zředit vodou. Na talíři zdobíme petrželkou, popř. dýňovými semínky a pár kapkami olivového oleje.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři