- Autor: janiii3
- Porce: 31.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer bulva | 214 |
Mrkev | 158 |
Cibule | 155 |
Česnek | 13 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 44 |
Mleté maso míchané průměr | 500 |
Brambory vařené | 488 |
Rajský protlak | 500 |
Slepičí vývar Vitana (hotový pokrm) | 500 |
Smetana ke šlehání 31% | 158 |
Žloutek | 40 |
Hrášek mražený | 150 |
Kukuřice sterilovaná průměr | 230 |
Energetická hodnota celkem: 19369 kJ
Bílkoviny (g): 118,
Tuky (g): 304,
Sacharidy (g): 349,
SAFA (g): 129,
Cukry (g): 155,
Vláknina (g): 46,
Sůl (g): 13
Energetická hodnota na 1 porci: 625 kJ
Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 9.8, Sacharidy (g): 11.3, SAFA (g): 4.2, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.