- Autor: nachala
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Papričky chilli | 10 |
Vejce celá průměr | 120 |
Olej olivový | 16 |
Rajčata | 200 |
Cibule | 100 |
Paprika žlutá | 150 |
Paprika červená | 150 |
Kuřecí prsa bez kůže | 670 |
Dochucovadla:
Sůl Pepř
Energetická hodnota celkem: 4947 kJ
Bílkoviny (g): 176,
Tuky (g): 35,
Sacharidy (g): 38,
SAFA (g): 16,
Cukry (g): 23,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 825 kJ
Bílkoviny (g): 29.3, Tuky (g): 5.8, Sacharidy (g): 6.3, SAFA (g): 2.7, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Kuřecí prsa nakrájíme na kousky opečeme na 2 lžících olivového oleje. Pak přidáme na jemno nakrájenou cibuli a opět opékáme. Pak přidáme trochu vody a dusíme maso do změknutí. Po změknutí masa přidáme papriky, rajčata a cilli papričky vše na drobno nakrájené. Okořeníme dle chuti. Na zahuštění použijeme vejce Jako příloha brambory
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.