- Autor: -gaha-
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Srnčí hřbet | 320 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Cibule | 30 |
Mrkev | 150 |
Celer bulva | 100 |
Petržel - kořen | 90 |
Víno červené | 60 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 400 |
Energetická hodnota celkem: 3214 kJ
Bílkoviny (g): 89,
Tuky (g): 24,
Sacharidy (g): 47,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 23,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1071 kJ
Bílkoviny (g): 29.7, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 15.7, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 7.7, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.