- Autor: nachala
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej olivový | 23 |
Mrkev | 126 |
Petržel - kořen | 79 |
Cibule | 78 |
Kuřecí prsa bez kůže | 337 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, bobkový list, nové koření
Energetická hodnota celkem: 2867 kJ
Bílkoviny (g): 81,
Tuky (g): 27,
Sacharidy (g): 28,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 717 kJ
Bílkoviny (g): 20.3, Tuky (g): 6.8, Sacharidy (g): 7, SAFA (g): 3.3, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Nejdříve si nastrouháme petržel a mrkev, nakrájíme na drobno cibuli a dáme na oliv.olej opékáme zeleninku s několika kousky nového koření a bobkového listu. Až je zeleninka krásně voňavá a dostatečně opražená přidáme kuřecí osolené a opepřené maso opeceme ho, pak podlijeme vodou. Musíme dát dostatek zeleniny abychom nemuseli zahušťovat omáčku. Vyndáme maso nakrájíme a zeleninu rozmyxujeme
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.