- Autor: sona1959
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
gnochi (koupené) | 500 |
Zelí bílé kysané | 450 |
Moravské uzené | 300 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Cibule | 40 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 6123 kJ
Bílkoviny (g): 71,
Tuky (g): 32,
Sacharidy (g): 196,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 29,
Sůl (g): 11
Energetická hodnota na 1 porci: 1531 kJ
Bílkoviny (g): 17.8, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 49, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 7.3, Sůl (g): 2.8
Postup přípravy
Na oleji osmahneme cibuli, přidáme pokrájené kysané zelí a dusíme. Nakrájíme uzené na kostky. Dáme uvařit noky. Ve woku na oleji osmahneme větší kousky cibule, nakrájené uzené, přidáme uvařené noky, zelí a promícháme. Případně dosolíme a opepříme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.