- Autor: afrais
- Doba přípravy (min.): 20
- STOB recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Krůtí prsa bez kůže | 250 |
Fazole bílé v rajské omáčce (Bonduelle) | 400 |
Cibule | 90 |
Česnek | 20 |
Olej olivový | 8 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř, tymián, chilli
Energetická hodnota celkem: 2910 kJ
Bílkoviny (g): 75,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 69,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 30,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 1455 kJ
Bílkoviny (g): 37.5, Tuky (g): 6.5, Sacharidy (g): 34.5, SAFA (g): 3, Cukry (g): 15, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 3
Postup přípravy
Nakrájenou cibuli osmahneme do světle hněda na oleji, přidáme na kostičky nakrájené krůtí prso a osmahneme do změknutí. Zaprášíme pepřem, tymiánem a chilli (nešetříme). Přidáme bílé fazole v rajčatové omáčce, nasekaný česnek a dle potřeby trochu passaty. Dosolíme, dochutíme a prohřejeme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
TAK JO...mám dnešní večeři :)
Díky za inspiraci.
Mňam!!!
Včera uvařeno, dneska hodnotím :-).