- Autor: msuchank
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 150 |
Paprika červená | 50 |
Hořčice kremžská průměr | 50 |
Dýně | 1000 |
Olej olivový | 25 |
Energetická hodnota celkem: 2578 kJ
Bílkoviny (g): 15,
Tuky (g): 28,
Sacharidy (g): 77,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 47,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 129 kJ
Bílkoviny (g): 0.8, Tuky (g): 1.4, Sacharidy (g): 3.9, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 2.4, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Na kousky nakrájenou dýni, na kousky 3 cibule, 3 feferonky, 50g hořčičného semínka, sůl, povařit a rozmixovat. Horké do sklenice a zavřít. Výborné na chléb místo másla nebo pomázánek.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.