- Autor: Atari
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00

Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rajčata sušená v oleji | 100 |
Máslo pomazánkové průměr | 30 |
Gnocchi (syrové) | 500 |
Česnek | 14 |
Olej olivový | 10 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, bazalka
Energetická hodnota celkem: 4999 kJ
Bílkoviny (g): 25,
Tuky (g): 37,
Sacharidy (g): 188,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1666 kJ
Bílkoviny (g): 8.3, Tuky (g): 12.3, Sacharidy (g): 62.7, SAFA (g): 4.7, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 5.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Ve vroucí osolené vodě krátce povaříme noky, dokud nevyplavou na hladinu. Česnek a sušená rajčata nasekáme nadrobno. Ve velké pánvi rozehřejeme trochu olivového oleje na kterém orestujeme česnek a rajčata. Přidáme sůl a pepř. Podlijeme vodou a povaříme. Tekutina by se měla lehce zredukovat. Přidáme 2 lžíce pomazánkového másla. Podle potřeby lze lehce zředit vodou. Přidáme bazalku.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.