- Autor: sona1959
- Doba přípravy (min.): 30
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřové maso ve vlastní šťávě | 400 |
Cibule | 100 |
Pór | 80 |
Paprika červená | 100 |
Mouka pšeničná bílá | 10 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 150 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,pálivá paprika
Energetická hodnota celkem: 5813 kJ
Bílkoviny (g): 61,
Tuky (g): 112,
Sacharidy (g): 30,
SAFA (g): 50,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 10
Energetická hodnota na 1 porci: 1453 kJ
Bílkoviny (g): 15.3, Tuky (g): 28, Sacharidy (g): 7.5, SAFA (g): 12.5, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 2.5
Postup přípravy
Na tuku z masa osmahneme cibuli, pak červenou papriku a lehce nať z pórku. Přidáme maso nakrájené na velké kusy, pak mouku, zasmahneme a zalijeme vodou. Osolíme a opepříme dle chuti a necháme provařit. Podáváme s těstovinami či bramborem.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.