TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Horký zimní jablkový kompot

Zpět
  • Autor: sediva.p
  • Doba přípravy (min.): 10
  • Uživatelský recept
  • Porce: 10.00

Ingredience

Dochucovadla:

badyán,celá skořice,hřebíček

Energetická hodnota celkem: 2413 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 141, SAFA (g): 0, Cukry (g): 118, Vláknina (g): 14, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 241 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 14.1, SAFA (g): 0, Cukry (g): 11.8, Vláknina (g): 1.4, Sůl (g): 0

Postup přípravy

4 jablka omyjeme ,zbavíme jadřinců,dáme do hrnce a přidáme 2 lžíce medu 2 lžíce tmavého cukru,jeden celý badyán,jedna celá skořice,4 hřebíčky a š´táva z půlky citrónu na půl litru vody,pokud je víc vody med a cukr a šťáva z citronu se násobí,Dáme ohřát ne vařit.Můžeme podívat jak teplé tak studené.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři