- Autor: nachala
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Solamyl bramborový škrob | 9 |
Mléko trvanlivé odtučněné (0,5 % tuku) | 53 |
Olej olivový | 19 |
Cibule | 61 |
Žampiony | 213 |
Kuřecí prsa bez kůže | 551 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 3558 kJ
Bílkoviny (g): 133,
Tuky (g): 25,
Sacharidy (g): 22,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 593 kJ
Bílkoviny (g): 22.2, Tuky (g): 4.2, Sacharidy (g): 3.7, SAFA (g): 2, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Na drobno nakrájenou cibuli osmahneme na ol.oleji přidáme nakrájené kuřecí maso osolené a opepřené, orestujeme a trošku podlijeme vodou a dusíme. Vedle na pánvi si nakrájené žampiony orestujeme na ol.oleji. Pak žampiony přidáme do masa a dusíme v nevelkém množství tekutiny. až je vše propojené přidáme odtučněné mléko a zahustíme solamylem
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.