- Autor: Bohuna
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Žampiony | 150 |
Olej olivový | 4 |
Cibule | 20 |
Kuskus celozrnný (v suchém stavu) | 50 |
Dochucovadla:
petrželka-nať, mletý kmín, mletý pepř,sůl
Energetická hodnota celkem: 1031 kJ
Bílkoviny (g): 10,
Tuky (g): 5,
Sacharidy (g): 39,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Kuskus připravím podle návodu na obalu. Na oleji v hlubší pánvi zpěníme najemno nakrájenou cibuli, přidáme na tenké plátky nakrájené žampióny, koření a sůl, podlijeme troškou vody a podusíme doměkka. Žampiónovou směs smícháme s změklým kuskusem a nasekanou zelenou petrželkou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.