- Autor: Amu27
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jablka | 600 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 450 |
Puding (sypká směs) | 37 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 30 |
Piškoty tradiční | 120 |
Dochucovadla:
Skořice
Energetická hodnota celkem: 4455 kJ
Bílkoviny (g): 13,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 234,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 148,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 371 kJ
Bílkoviny (g): 1.1, Tuky (g): 0.5, Sacharidy (g): 19.5, SAFA (g): 0.2, Cukry (g): 12.3, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Jablka oloupejte a nahrubo nastrouhejte. Vložte do hrnce, přidejte 200 ml vody a půl lžičky skořice. Poduste 5 minut. V misce smíchejte hrnek vody s pudinkem a 2 lžícemi cukru. Vzniklou tekutinu vmíchejte do jablečné směsi a vařte do zhoustnutí. Mísu vyložte piškoty. Nalijte část jablečné směsi. Vrstvy střídejte.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.