- Autor: Marky1782
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí stehno s kůží | 500 |
Rajčata | 135 |
Fazolové lusky sterilované (Bonduelle) | 100 |
Červená řepa sterilovaná | 100 |
Feferony třešňové sterilované | 30 |
Houby čerstvé průměr | 185 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, koření na kuře dle vlastní chuti
Energetická hodnota celkem: 4514 kJ
Bílkoviny (g): 100,
Tuky (g): 65,
Sacharidy (g): 28,
SAFA (g): 30,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 903 kJ
Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 5.6, SAFA (g): 6, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 3.2, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.