- Autor: madridacka
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olivy černé | 15 |
Olej olivový | 5 |
Pór | 80 |
Rajčata | 150 |
Candát | 120 |
Dochucovadla:
Koření na rybu, středomořské koření
Energetická hodnota celkem: 986 kJ
Bílkoviny (g): 27,
Tuky (g): 9,
Sacharidy (g): 14,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Candáta okořeníme kořením na ryby, opečeme na kapce oleje, podlijeme vínem a podusíme. Vyjmeme z pánvičky,a na výpečku podusíme pór a rajčata. Posypeme středomořským kořením a vrátíme zpět candáta, aby se prohřál a nakonec zdobíme olivami. Jako přílohu podáváme brambory.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.