- Autor: Jindra64
- Doba přípravy (min.): 80
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová plec | 500 |
Cibule | 150 |
Česnek | 12 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 100 |
Zelí bílé kysané | 1000 |
Brambory zimní | 100 |
Brambory vařené | 1000 |
Vejce celá průměr | 55 |
Krupice pšeničná | 200 |
Energetická hodnota celkem: 12334 kJ
Bílkoviny (g): 152,
Tuky (g): 75,
Sacharidy (g): 394,
SAFA (g): 32,
Cukry (g): 42,
Vláknina (g): 69,
Sůl (g): 12
Energetická hodnota na 1 porci: 3084 kJ
Bílkoviny (g): 38, Tuky (g): 18.8, Sacharidy (g): 98.5, SAFA (g): 8, Cukry (g): 10.5, Vláknina (g): 17.3, Sůl (g): 3
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.