- Autor: ivana.cirmanova
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Citronová šťáva | 35 |
Olej olivový | 25 |
Pstruh | 1000 |
Dochucovadla:
sůl, bylinky (např. tymián, rozmarýn, saturejka, petržel)
Energetická hodnota celkem: 5966 kJ
Bílkoviny (g): 180,
Tuky (g): 75,
Sacharidy (g): 2,
SAFA (g): 27,
Cukry (g): 2,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1492 kJ
Bílkoviny (g): 45, Tuky (g): 18.8, Sacharidy (g): 0.5, SAFA (g): 6.8, Cukry (g): 0.5, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Vybrat pinzetou kosti z filetů. Filety naložit do oleje a citronové šťávy asi na 15 min, pak dát na plech vyložený pečicím papírem, posolit, poklást bylinkami. Péci asi 15 min na 175, pak vypnout troubu, nechat tam ještě 5 minut. Vytáhnout z trouby a přikrýt alobalem. Kromě brambor vyzkoušeno i s cizrnovo-rajčatovým pyré nebo s květákovým pyré.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.