TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Květákové pyré zapečené

Zpět
  • Autor: ivana.cirmanova
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Květák500
Olej olivový10
Gran Moravia30

Dochucovadla:

sůl, pepř, bobkový list, chilli paprička sušená

Energetická hodnota celkem: 1301 kJ

Bílkoviny (g): 15, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 25, SAFA (g): 11, Cukry (g): 15, Vláknina (g): 15, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 651 kJ

Bílkoviny (g): 7.5, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 12.5, SAFA (g): 5.5, Cukry (g): 7.5, Vláknina (g): 7.5, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Květák na růžičky, dát vařit s 1 sušenou chilli papričkou, 2 bobkovými listy, solí a 10 kuličkami pepře. Vařit asi 15 min. Pak rozšťouchat s troškou vody z vaření, přilít olivový olej, dát 2/3 Gran Moravie dovnitř. Zamíchat, ochutnat, případně dosolit. Přemístit do remosky, posypat 1/3 Gran Moravie, zapékat asi 25 min. Vyzkoušeno s pečeným filetem ze pstruha.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři