- Autor: nachala
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 300 |
Hlíva ústřičná | 100 |
Olej olivový | 8 |
Dochucovadla:
sůl, koření na steak
Energetická hodnota celkem: 1747 kJ
Bílkoviny (g): 72,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 6,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 2,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 582 kJ
Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 3.7, Sacharidy (g): 2, SAFA (g): 2, Cukry (g): 0.7, Vláknina (g): 0.7, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Kuřecí osolíme a okořeníme, dáme na rozpálený olej a opečeme po obou stranách přidáme hlívu a podlijeme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.