- Autor: nachala
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hlíva ústřičná | 465 |
Cibule | 157 |
Česnek | 16 |
Olej olivový | 19 |
Dochucovadla:
sůl, paprika mletá pálivá, paprika mletá sladká
Energetická hodnota celkem: 1805 kJ
Bílkoviny (g): 16,
Tuky (g): 19,
Sacharidy (g): 47,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 181 kJ
Bílkoviny (g): 1.6, Tuky (g): 1.9, Sacharidy (g): 4.7, SAFA (g): 1, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 1.4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Nakrájíme si na drobno cibuli, dáme ji na rozpálený olej a restujeme. Přidáme mletou papriku a přidáme nakrájenou Hlívu zalijeme vodou a ke konci vaření přidáme česnek a majoránku, dokořeníme dle chuti
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.