- Autor: STOB
- Doba přípravy (min.): 25
- STOB recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vlašské ořechy (nesolené) | 30 |
Výhonky sójové | 100 |
Celer bulva | 120 |
Ředkvičky | 140 |
Těstoviny celozrnné (v suchém stavu) | 200 |
Meggle Cottage Cheese přírodní | 360 |
Olej olivový | 10 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, citronova šťáva, petrželová nať
Energetická hodnota celkem: 6321 kJ
Bílkoviny (g): 89,
Tuky (g): 54,
Sacharidy (g): 169,
SAFA (g): 20,
Cukry (g): 29,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1580 kJ
Bílkoviny (g): 22.3, Tuky (g): 13.5, Sacharidy (g): 42.3, SAFA (g): 5, Cukry (g): 7.3, Vláknina (g): 5.3, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Těstoviny uvaříme podle návodu na obale. Po uvaření prolijeme studenou vodou, aby se v salátu neslepily. Celer očistíme a nakrájíme na tenké nudličky, polijeme ho citronovou šťávou, aby zůstal bílý. Přidáme ořechy, klíčky (případně nakrájené celerové stonky), pokrájené ředkvičky, osolíme, dokořeníme a přimícháme Meggle cottage cheese.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.